Sunday, January 2, 2011

mood: exam tapi...

=.='
kamon.rajenlah study~

esok exam .`'`'

dah baca.pastu baca lagi skali ,knp rasa mcm x baca lg.

saya ada buat salah dengan sapa2 saya minta ampun,minta maaf.

note:
bila ulangkaji pasal leukaemia saya teringat dulu saya ada kawan masa darjah 1.dia masuk hospital .kena leukaemia.x sangka pula dia ingt dkt saya dan tanya kenapa saya x pergi melawat dia.waktu tu mcm xde perasaan dan kesedaran lg .ooo.baru nk pergi melawat tengok2 Allah dah jemput dia .Al-fatihah buat sahabat yg dlm kenangan

3 comments:

  1. mesti sedih.xpe.she/he must be in heaven now..budak2 xde dosa..and plus dia mesti bangga having a great fren macam kamu

    ReplyDelete